win

de Volkskrant Kantoortuin Concerten

Dinsdag 5 februari: Indian Askin

Doe mee

Concerten op de Volkskrant redactie

Dinsdag 5 februari: Indian Askin

Een Nederlandse rockband met een oorspronkelijk geluid, zo bewees Indian Askin zich al tijden op de Nederlandse podia. Begin 2018 werd de Amsterdamse band beloond met een Edison voor beste nieuwkomer en een jaar later is daar een vers album: ‘Another Round.’ Op dinsdag 5 februari speelt de band een paar nummers van dat album op de Volkskrant-redactie en u kunt daar bij zijn.  

Een intiem, live concert midden op de redactievloer van de Volkskrant, tussen de bureaus en keuken in: dat is het idee van de populaire reeks Volkskrant Kantoortuin Concerten. ‘De informele, terloopse sfeer doet iets bijzonders met de live uit te voeren muziek - want minder hermetisch dan de studio, en tegelijk veel persoonlijker en vertrouwder dan ook maar het kleinste concertzaaltje’, aldus Chris Buur- chef van het culturele katern V.

Wilt u aanwezig zijn bij dit concert? 20x2 Volkskrant-abonnees maken kans om deze bijzondere avond te ervaren. Schrijf u in om deel te nemen. Deelnemen kan tot en met 29 januari. Op 30 januari worden de winnaars gemaild.

Heeft u Portugal. The Man gemist? Of wilde u graag bij Spinvis aanwezig zijn? Nordmann rockte en laten we de raps van Rico & Sticks niet vergeten. Het ensemble van The New Cool Collective heeft de ruiten er net niet uitgeblazen. Zwart Licht heeft voor een dampende aftrap gezorgd en Yentl & de Boer kregen de volledige redactie op de knieën. Alleen Volkskrant-abonnees mogen meedansen tijdens de Volkskrant Kantoortuin Concerten.

Bekijk hier de afgelopen concerten. 

Kom alvast in de stemming met deze clip van het liedje 'Keep it to myself'. 

 

Winactie

​Dinsdag 5 februari

  • Inloop 17:30 tot 18:00
  • Concert 18:00 tot 18:45
  • Daarna borrel

Deelname t/m 29 januari

Geen bericht is niet gewonnen


De Volkskrant gaat zorgvuldig om met uw gegevens die u invult voor deze actie. Meer informatie vindt u hier in ons privacy statement.

Al een account?

Nog geen account?

Aanmelden